PetravandeLeur v1

 

 

Individuele BewustZijn training

Tijdens deze 1 op 1 sessies, leer jij Mindfulness en BewustZijn te beoefenen EN zal er dieper worden ingegaan op jouw gedachten en gevoelens.

BewustZijn gaat over meer aanwezig zijn bij je ervaring van dit moment. Aandacht hebben voor wat er in en om je heen gebeurt, zonder daar een oordeel over te vellen en zonder het te willen veranderen. Het vermogen om te accepteren wat er is, wat het ook is: een emotie, gedachte of fysieke sensatie, groot of klein, aangenaam of minder aangenaam. Dat opmerken, precies zoals het is, zonder oordeel of interpretatie, maar met mildheid en compassie, dat is Mindfulness. En dat vermogen ontwikkel je door middel van de oefeningen en meditaties in deze training.

Het uiteindelijke resultaat is dat jij; je meer verbonden voelt met jezelf, loskomt van mogelijk oud zeer EN vooral Bewuster bent van jouw eigen zijn in het NU. Door dit proces van groei en Bewustwording, zal je na de training zowel in je privé als zakelijk leven, vanuit Balans jouw hart volgen.

De training duurt 6 weken in totaal
6 wekelijkse afspraken van 1,5 uur per keer.
Je krijgt een werkboek mee naar huis, waarin hetgeen geleerd is staat beschreven.

Tijdsduur: 6 sessies/ 1,5 uur per sessie
Investering in jezelf: € 550,- pp. Inclusief Btw ( Betalen in 2 termijnen mogelijk).
Kom je vanuit de werkgever, dan zal er btw in rekening worden gebracht.
Data: Dagdelen wekelijks, in overleg te bepalen
Locatie: Vlietweg 14 te Leidschendam

Het is ook mogelijk om in groepsverband deel te nemen. Kijk hier voor meer informatie.
Diepgang wordt tijdens de groepssessies zeker bereikt! De mogelijke weerstand die je ervaart om aan een groep deel te nemen, is herkenbaar voor velen. Echter is de Verbinding de je maakt met Jezelf EN de andere deelnemers, een verrijking voor jezelf. Zie hier de reacties.

Aanmelden en info