PetravandeLeur v1

 

 

Openbaar spreker

 

“Petra is een gepassioneerd spreker, is stevig in haar optreden en weet haar toehoorders van de eerste tot de laatste minuut op een indrukwekkende wijze te boeien. Haar visie, omlijst met haar praktijkervaringen, vormt voor menigeen een eyeopener; ook voor mij.” Rob Witjes (UWV)

Vanuit mijn levens- en werkervaring, spreek ik voor publiek over psychisch lijden en de gevolgen hiervan.
De gevolgen voor de persoon zelf, de naast betrokkenen alsmede de mogelijkheid tot uiteindelijk weer te kunnen functioneren binnen onze samenleving.
Ik ben hiermee begonnen bij Rivierduinen, toen ik zelf nog herstellende was van een depressie.
Inmiddels word ik ingehuurd door diverse bedrijven en is het elke keer weer waanzinnig mooi om dit te kunnen doen, van onmacht naar Kracht.

Tijdens mijn optreden, neem ik je mee in de wereld van de depressie. Of in de wereld van de persoon die niet meer past in de huidige maatschappij. Of in de wereld van de moeder die probeert goed te doen. Of de werknemer die zich niet staande kan houden. Of in de wereld van de partner, die niet weet hoe lief te hebben. Of in de wereld van de persoon die probeert aan alle verplichtingen te voldoen van partner, werknemer en ouder zijn…
Ik neem je vanuit eigen ervaring mee, door het gevoel, de gedachten, de uiteindelijke blijdschap en vrijheid die ontstaat.
Dit doe ik door het voordragen van gedichten, de interactie met publiek, door kwetsbaar te durven zijn en vooral, door je te raken in jou gevoel van mens zijn.

Voor bedrijven leert de ervaring dat na mijn optreden; er weer verbinding is tussen medewerkers, op diverse niveaus.
Zie voor Aanbevelingen de recencies op mijn LinkedIn pagina.
Voor bijeenkomsten die gaan over psychisch lijden leert de ervaring; dat mensen weer hoop krijgen, naastbetrokkenen begrip krijgen en alle toehoorders weer gaan ervaren hoe kwetsbaar en rijk de mens en het leven is, elke dag weer.

Wil je mij inhuren als spreker? Neem vrijblijvend contact met me op.