PetravandeLeur v1

 

 

Wie ben ik


Mijn naam is Petra van de Leur.

Vrouw, dochter, zus, tante, vriendin en bovenal moeder van een prachtige dochter.

Vanuit mijn opgedane levens- en werkervaring ben ik in 2015 gestart met mijn eigen praktijk. Eigen ervaring op het gebied van werken als manager en coach binnen diverse organisaties. Ik heb ontzettende mooie functies mogen bekleden en met vele verschillende mensen samengewerkt. Onder andere voor Securicor, Randstad, Vroom & Dreesman en Uitzendbureau 65plus.
En vooral heb ik ervaring opgedaan op ’t gebied van psychisch en fysiek lijden. 
Ik ben 8 jaar geleden depressief geraakt. Voor mij was de dood de enige uitvlucht... omdat ik niet wist hoe ik moest leven.
 Uiteraard is hier een leven aan vooraf gegaan, ik werd niet zomaar depressief.
 Een heftige periode die uiteindelijk 2 jaar lang aanhield. Voor zowel mijzelf als de lieve mensen om mij heen, een hele moeilijke tijd. 

Middels diverse therapieën, het constant voorhouden van de “spiegel” en met de hulp van steunende en liefdevolle mensen om mij heen, kan ik nu weer deelnemen aan de maatschappij. 
Ik weet eindelijk hoe te leven vanuit mijn eigen hart en hoop nog vele jaren te groeien en ervaren. 
Elke dag werk ik met veel plezier en toewijding om mensen te helpen bij het vinden van een prettige balans tussen verstand, gevoel en lichaam. Ik weet hoe belangrijk het is om te begrijpen en vooral te VOELEN waar gevoelens vandaan komen, hoe deze kunnen belemmeren, zowel bewust als onbewust. Pas toen ik na de depressie mijn gevoel durfde te voelen en ben aangegaan, heb ik geleerd om vanuit eigen kracht te leven.

Ik ben hoogsensitief waardoor ik bij anderen snel kan aanvoelen waar de kern van een mogelijke disbalans zit. Dit zet ik in, zodat mijn cliënten terug naar het eigen BewustZijn en gevoel kunnen komen, waardoor er ruimte ontstaat om vanuit zelfvertrouwen en kracht in het leven te staan.

Uiteindelijk draait het allemaal om verbinding met jezelf (leef jij je volledige potentie) en verbinding met de medemens.
En dat is waar ik elke dag weer voor opsta!

Naast individuele gesprekken, geef ik trainingen en workshops in BewustZijn en Mindfulness. Daarnaast spreek ik voor publiek uit eigen ervaring over psychisch lijden en de gevolgen hiervan. De gevolgen voor de persoon zelf, de naast betrokkenen alsmede de mogelijkheid tot uiteindelijk weer te kunnen functioneren binnen onze samenleving. Waanzinnig mooi om dit te kunnen doen, van onmacht naar Kracht.

Ik help je graag met jouw Reis op weg naar BewustZijn!