PetravandeLeur v1

 

 

Spiritueel Coachen is een combinatie van praten en werken vanuit en met energie.

Zweverig? Wat mij betreft niet. Maar ik kan me voorstellen dat het wel zo kan overkomen! Kijk anders eerst even op de reactie pagina, alvorens verder te lezen.

Wat is Energie?

Ik ben ervan overtuigd dat wij mensen allemaal energie uitwisselen. En ook dieren en de natuur wisselen energie uit.
Dit is een continue proces van geven en nemen. De een is er gevoeliger voor dan de ander, het vindt echter altijd plaats.

Misschien herken je het wel, je ontmoet iemand op je werk. Je krijgt een prettig gevoel bij die persoon. Je wordt vrolijk en blij, alsof je wordt opgevuld. Je krijgt energie. Of je raakt aan de praat met iemand op een verjaardag. En ook al heb je een gezellig gesprek, op de een of andere manier voel je je moe worden. Alsof de energie uit je lijf wordt getrokken. Je geeft energie.

Ons lichaam geeft vrijwel altijd signalen af, wanneer de balans in onze energie voorraad verstoort is geraakt.
Moeheid kan bijvoorbeeld een signaal zijn, maar ook onverklaarbare pijntjes of zelfs duidelijke signalen als griep, gewrichtsklachten of erger.
Negeer je deze signalen, dan zal je lichaam steeds duidelijker reageren. Net zo lang totdat jij je energie voorraad weer in balans weet te brengen.

Herken je je eigen signalen?

Vanuit mijn hooggevoeligheid kan ik snel doordringen tot de kern van een mogelijke onbalans. Doordat ik het gevoel goed kan verwoorden zal er gaandeweg het gesprek bewustzijn ontstaan, welke nog niet eerder aan de oppervlakte is geweest. 
Ik gebruik diverse technieken als Mindfulness, NLP, Systeemopstelling en Visualisatie oefeningen, om je te kunnen begeleiden. Daarbij bied ik je praktische tips die je in je dagelijks leven kunt gebruiken, om zo jouw eigen energie voorraad in balans te brengen en te behouden.