PetravandeLeur v1

 

 

Training BewustZijn

BewustZijn gaat over meer aanwezig zijn bij je ervaring van dit moment. En vooral het niet te willen veranderen van hetgeen zich in het NU afspeelt. Als wij blij zijn, dan willen we in het NU vertoeven. Echter als andere gevoelens zich aandienen als boos, verdriet of angst, dan willen wij vaak maar 1 ding: en dat is het oplossen of er van weg. Deze training leert jou om te blijven in het moment, zonder oordeel en met mildheid naar jezelf. Dit is niet altijd gemakkelijk, echter levert het je uiteindelijk rust op wanneer alle gevoelens er mogen zijn. Je niet meer hoeft te vechten in en soms met jezelf. Tijdens de lesochtenden zal je dan ook worden geconfronteerd met jouw (on) bewuste patronen, je manier van denken en handelen. Een mooi proces welke je een basis zal meegeven voor de rest van je leven.

Tijdens de lesochtenden krijg je BewustZijn in eigen denken, voelen en gedrag, door onder andere te oefenen in meditatie (ademhalingsoefeningen). Hier starten en eindigen wij de ochtenden mee. Stap voor stap leer jij om steeds meer te kunnen ervaren in het moment welke zich aandient. Je wordt meegenomen op een reis door je verstand, gevoel en herinneringen. Petra zal tijdens de ochtenden de spreekwoordelijke spiegel voorhouden, om zo jouw eigen patronen en gedrag te onderkennen. Onbewust gedrag zal Bewust worden gemaakt middels Familie opstellingen, NLP en Lichaamsgerichte oefeningen. Je krijgt een werkboek mee naar huis met opdrachten, waarin het geleerde staat beschreven. Volledig gericht op het creëren van BewustZijn in je dagelijks leven. Een blijvend effect zal worden bereikt door dagelijks de tijd te nemen om de oefeningen te doen. De Verbinding welke je krijgt met jezelf, alsmede met de andere deelnemers, zal een verdieping geven waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.

De weerstand die je mogelijk ervaart om aan een groep deel te nemen, is herkenbaar voor velen. Echter laat de ervaring zien dat het delen met anderen juist een extra verrijking geeft, wanneer je de drempel durft over te stappen! Zie hier de reacties van de mensen die de stap hebben genomen.

Wil jij ook een solide verbinding met je verlangens vanuit je hart?

Start nieuwe groep donderdag 2 juli 2020
(Vol)

Investering in jezelf:
€ 450,- euro incl. intakegesprek, werkboek, geluid bestanden en ondersteunend app contact.
Heb jij reeds een indiviudeel traject doorlopen? Dan krijg je 50,- korting op deze training.
(Voor particulieren inclusief BTW. Kom je via je werkgever, dan is het tarief exclusief BTW. (Betalen in 2 termijnen is mogelijk.).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Het is tevens mogelijk om de training Individueel te volgen).