PetravandeLeur v1

 

 

Werkwijze Coaching en Begeleiding

 

Intake en kennismaking

Ik werk vanuit mijn opgedane werk- en levenservaring. (zie mijn Algemene Leveringsvoorwaarden). Wanneer je contact met mij opneemt, zullen we eerst telefonisch een vrijblijvend intakegesprek van een half uur aangaan. In dit gesprek bekijken we op welke wijze wij met elkaar kunnen gaan samenwerken.

De vervolgstappen

Tijdens het gesprek dat volgt op de intake, zullen we verder ingaan op jouw unieke levenspad.
Wie ben jij en wat heb jij tot heden ervaren in jouw leven? Wat heb jij nodig om een prettige balans te ervaren tussen verstand en gevoel? Tussen werk en privé?

Ik werk middels diverse technieken gebaseerd op NLP, Mindfullness en Systeemopstellingen. Als leidraad zet ik mijn hooggevoeligheid in, om snel tot de kern te kunnen komen. Zie Over Mij, voor verdere informatie.

  • Individuele coaching en Relatie sessies: vinden plaats vanuit de praktijk gevestigd in Leidschendam. Tijdens deze sessie worden diverse technieken ingezet als:
    - NLP: een bewezen en effectieve manier om het denkpatroon en de onderliggende onbewuste gedachten te traceren en om te buigen.
    - Mindfulness: gericht op het ervaren van het lichaam, alsmede het kunnen aanvaarden van gedachten en het hervinden van rust in het nu.
    - Systeemopstellingen: een manier om op snelle en effectieve wijze gevoelens en gedachten in kaart te brengen en te helen. Tevens kan er middels familieopstellingen aandacht worden besteed aan onderliggende processen welke het functioneren belemmeren.

Gemiddeld duurt een Coaching Sessie tussen de 60 en 80 minuten. De ervaring leert dat er gemiddeld 5 tot 6 sessies nodig zijn om jou weer te laten leven vanuit je KERN. Wanneer er onderliggende problematiek aan de oppervlakte komt, dan zullen er in overleg, meerder sessies worden ingezet.

Tarieven en vergoeding

Sessie individueel 60 minuten
: € 90,- (inclusief app ondersteuning)
Sessie relatie 80 minuten: € 130,- 
Incl. Btw voor particulieren. Exclusief Btw via de werkgever.

Betalen middels Pin of contant. 
(Mijn behandelingen worden niet vergoed, het is mogelijk om in termijnen te betalen.) Algemene voorwaarden

"Onderhouds contract" oud cliënten
Heb jij inmiddels ervaren hoe je de Verbinding vanuit je eigen Hart tot stand kunt brengen (minimaal 6 sessies ervaren en ben je 3 maanden niet op de praktijk geweest), maar dient het leven zich in vol ornaat aan en heb je reflectie nodig? Dan is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen.
De investering in jezelf: € 150,- inclusief BTW per 2 sessies.