BewustZijn dag

Verlang jij ook naar een dag waar JIJ centraal staat, waar het gaat om WIE JIJ bent? Even een andere focus en weg van de buitenwereld, los van alle hectiek en geldende structuren. Gewoon even los van alles en iedereen. Hoe klinkt dat?

Wat gaan wij doen?

Samen met mensen die eenzelfde doel voor ogen hebben, gaan wij op een prachtige locatie aan de slag met jouw patronen, overtuigingen en al hetgeen zich aandient. Dit kunnen zijn herinneringen, gevoelens of hardnekkige gedachten. Middels praten, creativiteit, plezier, stilte en uiteraard lekker eten, zullen wij ervoor zorgen dat je met een gebalanceerd gevoel en nieuwe inzichten de locatie verlaat. (En natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen zich vrij en veilig kan bewegen deze dag).

Het uiteindelijke resultaat is dat

JIJ je meer verbonden voelt met jezelf, loskomt van mogelijk oud zeer EN vooral MEER BEWUST bent van jouw eigen zijn in het NU. Waardoor jij (nog meer) keuzes kunt gaan maken die vanuit je hart zijn ingegeven.

Wat is er gezegd over de BewustZijn dag van 09 oktober

“Het was een hele bijzondere dag. Een dag vol verbinding. Petra weet ieder te raken op haar eigen manier. Ze steunt je als je het moeilijk hebt of verdrietig bent. Alle oefeningen die we hebben gedaan ondersteunt Petra met heel veel professionaliteit. En met haar humor geeft Petra veel luchtigheid aan de dag en ga je met een goed gevoel en nieuwe inzichten naar huis”.

“BewustZijn dag met elkaar en voor elkaar dat was het voor mij. Tijd voor mezelf en met een groep aan de slag gaan hoe ik in deze fase van mijn leven op bepaalde thema’s kan reflecteren en mooie inzichten kan geven. De dag is gevarieerd en een mix van mens en natuur. Dit onder fijne begeleiding van Petra en “haar imperium”;-). De prachtige omgeving en fijne verzorging helpt enorm om echt er te ZIJN”.

Mijn werkwijze?

Open en met humor 😊

Als leidraad zet ik mijn hoog gevoeligheid in om snel tot DE KERN te kunnen komen. Ook maak ik gebruik van diverse technieken die gebaseerd zijn op NLP, Mindfulness en Systeemopstellingen.

  • NLP: een bewezen en effectieve manier om het denkpatroon en de onderliggende onbewuste gedachten te traceren en om te buigen.
  • Mindfulness: gericht op het ervaren van het lichaam, alsmede het kunnen aanvaarden van gedachten en het hervinden van rust in het nu.
  • Systeemopstellingen: een manier om op snelle en effectieve wijze gevoelens en gedachten in kaart te brengen en te helen. Tevens kan er middels familieopstellingen aandacht worden besteed aan onderliggende (onbewuste) processen welke het functioneren belemmeren.

Praktische informatie

Heb jij interesse? Meld je dan nu alvast aan via het contact formulier op de contactpagina.

Ik zie je graag!
Groetjes Petra