Online BewustZijn Bijeenkomst

Vandaag de dag zie ik alleen maar workshops over meditatie, je leven mooier maken, contact maken met je innerlijk kind enz enz enz. We raken een laagje aan en gaan dan enorm ons best doen om vanuit de kennelijk “schone lei” op te bouwen naar nog mooier en beter. Alleen.. wat gebeurt er met de lagen eronder?

Ik zie nergens de realiteit van dat het leven soms echt super stom, gewoon ronduit ellendig kan zijn. We zijn gewend om door afleiding te zoeken, de gevoelens die al jaren onder de oppervlakte en in de diepte verscholen liggen, te laten verdwijnen. Als een soort van magische Hans Klok episode. We nemen ze pas weer serieus, of worden ons er van Bewust, wanneer er “stront aan de knikker is.”

BewustZijn ontstaat vooral op het moment wanneer de ellende zich aandient, vaak dan gaat de mens op zoek naar oplossingen. Ik leef omgekeerd. Ik leer je te voelen in elk NU en vooral om geen ‘shitlagen’ meer op te bouwen. Om zo volledig vanuit het NU aanwezig te kunnen zijn en vooral te gaan leven vanuit je Hart.

Wil je weten welke lagen er nog in jou aan de oppervlakte mogen komen? Ik laat het je graag ervaren tijdens één van mijn LIVE bijeenkomsten in maart en april.

Praktische informatie

We ontmoeten elkaar online via het programma Microsoft TEAMS. Je kunt deelnemen via je computer of laptop. Het programma downloaden is niet nodig, want een half uur voor aanvang ontvang je van mij per mail een link. Het enige dat je hoeft te doen is de link te activeren en je komt in onze ontmoetingsruimte. Een beperkt aantal deelnemers is aanwezig. Aan iedereen wordt gevraagd om zijn/haar camera aan te zetten, zodat we in verbinding met elkaar kunnen zijn. Wil je dit liever niet, dan doe je dat niet. Heb jij een vraag over wat er speelt in jouw leven? Stel hem dan via de chat of stuur hem vooraf in. Tijdens onze bijeenkomst die 60 tot 90 minuten duurt ga ik in ieder geval 3 vragen beantwoorden.

De bijeenkomsten zijn op:

  • Zaterdag 27 maart 11:30 uur
  • Woensdag 7 april 10.00 uur

De kosten bedragen € 20,- per bijeenkomst. Wil je er bij zijn? Stuur me dan graag een mail via contact@petravandeleur.com.

“Petra is een vrouw die je gevoelens goed aanvoelt. Snel de kern van de uitdaging doorheeft en met jou op zoek gaat naar het gebied waar je aandacht aan mag gaan schenken om verder te groeien. Bij dit alles is ze respectvol, liefdevol, begrijpend en geeft jou de regie in handen. Ze checkt je keuzes en laat bevestigingen aan jou over.”

“Petra heb ik leren kennen tijdens de workshop ‘In beweging op eigen kracht’ die zij gaf bij mijn bedrijf. Al tijdens binnenkomst weet ze een erg prettige en persoonlijke sfeer te creëren. Tijdens de workshop word je ook fysiek aan het werk gezet waardoor je sneller naar de kern gaat. Petra voelt en ziet van alle personen die aanwezig zijn heel snel waar groeimogelijkheden liggen. Door op een speelse wijze de deelnemers hints en feedback te geven kan je in een korte tijd tot hele mooie resultaten /ontwikkelpunten komen. Een aanrader voor iedereen en ieder team om jezelfkennis te vergroten en beter in je kracht te staan.”