Ik geloof in de kracht van SAMEN

Vanuit eigen levens- en werkervaring vertel ik over verschillende onderwerpen waar we allemaal mee te maken kunnen krijgen.

Deze SamenZijn bijeenkomsten, voor jong en oud, zijn interactief en staan in het teken van ‘openheid geeft openheid’, delen en ervaren.

Dat doe ik door eigen gedichten voor te dragen, door een humorvolle en liefdevolle interactie met het publiek, door kwetsbaar te zijn en deelnemers te raken en te inspireren in hun eigen gevoel van mens zijn.

Wil je jezelf (weer) eens onder de loep nemen en vind je ’t gaaf om mensen te ontmoeten? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Zie hier een korte impressie.

Een reactie van een van de deelnemers:

“Dit was mijn eerste kennismaking met Petra. Ze weet een fijne sfeer te creëren en door middel van verhalen en interactie, mensen te prikkelen en overtuigingen ter sprake (of discussie) te stellen”

Het Gelukscafé

Kort filmpje Gelukscafé 

Zelfontwikkeling is vooral heel erg leuk! Zoals jullie weten hou ik ervan om een lach en een traan te verbinden met elkaar. Want immers; openheid geeft openheid, naar jezelf en de medemens.

Deze ingrediënten gaan we maximaal combineren in ons café. Onder het genot van een drankje gaat Glenn van Haaster (interviewer en filmmaker) met mij in gesprek en binnen no-time de diepte in. Een zoektocht naar geluk, een cafe met inzichten, met een vleugje luchtigheid. Uiteraard interactief, met oefeningen, ruimte voor vragen en heel veel leuke mensen.

Thema: ” Bang om iets te missen”

Het thema van deze avond is bang om iets te missen, wellicht ken je dat gevoel wel. Je wilt ergens bijzijn, bijhoren, of je wilt meer geld, dingen beter kunnen of naar een verlaten eiland. Je wilt iets wat je nu niet hebt. Onder de jeugd ook wel bekend als FOMO, the Fear Of Missing Out. En als je dit gevoel nog niet kent, dan is dit wel echt een avond om bang voor te worden als je hem mist. ;-). Het lijkt mij en ons superleuk als je er bij bent! Welkom dus!!

Wanneer:
Donderdag 20 juni
20.00-22.00 uur
De deur gaat een kwartier voor aanvang open.

Locatie:
Wijkvereniging Damsigt, Duivesteijnstraat 22, 2272 AN Voorburg
Een fijne locatie op de rand van Leidschendam Voorburg in de wijk Damsigt. https://www.wijkverenigingdamsigt.nl

Kosten:
De kosten voor deelname bedraagt € 15,-  en kun je betalen middels een tikkie welke je voorafgaande ontvangt.
Koffie en thee aanwezig, drankjes te koop aan de bar.

Ben jij 1 van de 40 deelenemers? Meld je hier aan!

Wandeling Nieuwe datum volgt

Yes we gaan weer wandelen!
We maken een reis door je denken, voorbij overleving-mechanisme terug naar je gevoel. En vooral zullen we genieten van de natuur.

Voor wie;
Wanneer je de behoefte voelt om lekker te wandelen
Nieuwe mensen wilt ontmoeten
Even niet zo lekker in je vel zit en/ of rust wilt in je hoofd
Bewust wilt worden van lichaam/ denken en voelen
Nog meer wilt ontdekken in jezelf

Je krijgt:
Beweging
Stilte en ervaren
Plezier en verbinden
Ruimte in je hoofd
Bewustwording

Praktisch;
Locatie; Meijendelseweg Wassenaar
Ingang boerderij Meyendel
Groep grootte; Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kosten:
De kosten voor deelname bedraagt 35,- en kun je betalen middels een tikkie welke je voorafgaande ontvangt.

Super mooie ochtend meegemaakt bij een bijeenkomst met Petra. Ze leidt het proces op een intuïtieve manier waar ze laat gebeuren wat er mag gebeuren. Ze daagt mensen uit en stelt directe vragen met respect voor de andere, maar ook met humor, zodat toch heftige situaties luchtig blijven. Iedereen krijgt zijn deel en omdat ze het op gevoel en vanuit verbinding doet is het precies wat degene nodig heeft.

“Petra is een gepassioneerd spreker, is stevig in haar optreden en weet haar toehoorders van de eerste tot de laatste minuut op een indrukwekkende wijze te boeien. Haar visie, omlijst met haar praktijkervaringen, vormt voor menigeen een eyeopener; ook voor mij.”

“Petra is een warme en empathische vrouw. Op openhartige en indrukwekkende wijze gebruikt ze haar eigen levensverhaal en -ervaring om mensen te coachen naar positieve doelen. Een genot en plezier om mee samen te werken!”

“De kracht van Petra is haar verbindende kracht. Ik heb dat zelf mogen ervaren, tijdens een presentatie aan een grote groep. Op de momenten dat je haar bezig ziet, dan zie je dat zij in staat is om mensen of groepen mensen te raken. Zij laat tijdens haar activiteiten met groepen, maar ook individueel, inzien dat verbinding en samenwerking van elk mens, op welk niveau dan ook, nodig is om een optimaal en gedragen resultaat te behalen. Tijdens haar activiteiten als coach, legt zij dan ook de verbinding tussen verstand en gevoel bij haar klant. Petra kan ook zeer goed teams trainen en coachen om deze op een goede en juiste manier samen te laten werken, waarbij een ieder in zijn waarde gelaten wordt.Maak s.v.p. gebruik van de ervaring en expertise van Petra, om je medewerker of team beter te laten presteren. Belangrijk hierbij is te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.” 

Van een individuele sessie , naar het bewust leven traject, naar een live bijeenkomst.
Van denken, naar voelen, naar ervaren (resulterend in het doen en 10 seconden lef hebben).
Bewust worden van mijn oude en nieuwe mechanisme.
Er wordt letterlijk een spiegel voor houden.

Voor geen miljoen zou ik in een groep bij een bewust leven traject gaan zitten. In een groep klapte ik altijd dicht, onzeker en wist ik geen houding aan te nemen. Na wikken en wegen en de overtuigingen van Petra heb ik het toch gedaan.
En mensen: het grootste cadeau wat je aan jezelf kan geven !!!
Op een intuïtieve manier voert en leidt Petra deze sessies. Uitdagend en soms wat prikkend, maar met respect.

Daarna ben ik naar een ochtend bijeenkomst/sessie geweest, op eigen initiatief en niet nerveus. Hier besefte ik mij , hoe erg ik ben gegroeid met de hulp van Petra. Maar ook door de dingen te doen, hoe spannend het ook is.