Bewust Leven Traject

Het Bewust Leven Traject is gericht op het creëren van BewustZijn in je dagelijks leven en voor eenieder geschikt die open staat voor verandering. Elke maand start er een nieuwe groep. De deelnemers hebben allemaal te maken met een verandering in hun leven. Dit kan zijn; een verandering in vriendschappen, relatie, gezinssamenstelling, gezondheid of bijvoorbeeld werkomgeving. Het traject zal voor blijvende transformatie zorgen. Zie recensies op deze site en via Google.

Werkwijze

Je komt in een veilige gevarieerde groep terecht waar iedereen van elkaar kan leren. Tijdens het traject krijg je diverse tools aangereikt om vanuit je eigen grenzen en behoeften te reageren. Van en met elkaar leren we onszelf niet meer te verschuilen achter muurtjes en maskers. We leren gewoon onszelf te zijn, zonder oordeel. Ik hou je de spreekwoordelijke spiegel voor, om zo je eigen patronen en gedrag te leren onderkennen. Onbewust gedrag zal Bewust worden gemaakt door middel van familieopstellingen, NLP en lichaam gerichte oefeningen.

Wil jij dit bijzondere traject aangaan? Je bent meer dan welkom.

Praktische informatie

Klik op linkje voor BLT 2.0

Persoonlijke uitnodiging


Start o.a. in februari op Woensdagavond 19.00-22.00 uur

Heb je interesse? Neem contact met mij op voor verdere informatie.

Er starten nieuwe Bewust Leven 1.0 groepen op:

Dinsdagavond 19.00-22.00 uur (VOL)

Dagdeel 1: 9 januari
Dagdeel 2: 16 januari
Dagdeel 3: 23 januari
Dagdeel 4: 6 februari
Dagdeel 5: 27 februari
Dagdeel 6: 12 maart

Vanaf Februari nieuwe groepen 1.0
Afhankelijk van agenda van deelnemers zal deze plaatsvinden op dinsdagavond OF op donderdagochtend.

Mocht je willen deelnemen en komen de data niet uit? Neem dan even contact met mij op. Naast vaststaande data kunnen we altijd een nieuwe groep formeren. Jouw investering bedraagt € 599,00.

Dat is inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor zelfstandig ondernemers. Kom je via de werkgever dan zal er een advies op maat worden gegeven.

In dit bedrag is inbegrepen een telefonisch intakegesprek, 6 bijeenkomsten (3 uur per dagdeel) incl. koffie/thee, materiaal en opdrachten voor thuis, deelname aan een groepsapp en mail/app ondersteuning tijdens het traject.

Doe je mee? Meld je aan via het contactformulier of stuur me een pb via app.

Iedereen die ervoor openstaat om zichzelf verder te ontwikkelen kan ik aanraden om het bewust leven traject aan te gaan. Petra creëert met haar liefde, humor en ervaring een fijne omgeving om op zoek te gaan naar je eigen gevoel. Daarnaast is ze een ster in het opmerken dat er iets in jou of je groepsleden gebeurt. Soms zelfs voordat je het zelf doorhebt. Daardoor is elke sessie op maat voor wat jij en je groep nodig hebben. Als jij ook maar een beetje het gevoel hebt dat het bewust leven traject iets voor jou is, ga het doen. Mijn ervaring is dat het een cadeau aan mezelf is geweest, dankbaar voor het deurtje ‘gevoel’ dat in mij is opengegaan en niet meer dicht zal gaan.

Ik heb het Traject: LEEF  BEWUST afgerond en dit is een verhelderende diepe ervaring geweest. Het heeft me heel erg geholpen om inzicht in destructieve patronen te krijgen en handvaten  te ontwikkelen om liefdevol met mezelf om te gaan en heling voor dat stuk op gang te brengen. Petra weet je diep te raken daar waar het nodig is en heeft een bijzonder helder invoelend vermogen hiervoor. En haar speciale humor werkt ook goed. Kortom heel erg dankbaar en blij dat ik een stukje BEWUSTER kan LEVEN.

Een Bewust Leven Traject bij Petra is een life changing experience. In 6 sessies maak je een niet omkeerbare transitie door van onbewust gedrag dat je niet (meer) dient naar bewust leven in het hier en nu. Met oefeningen, opdrachten en vooral de bijzondere manier waarop Petra het proces met je doorloopt, wordt stap voor stap je nieuwe mechanisme geïnstalleerd. Petra geeft geen standaard training maar laat zich leiden door hetgeen er door haar “gevoeld en gehoord” wordt. Het BLT is met name zo krachtig door het groeps proces dat plaats vind. Met wildvreemde mensen je diepste zielenroerselen delen, leverde vooraf bij mij behoorlijke weerstand op. Want wat voor mensen zijn dat? Kom ik wel voldoende tot de kern met anderen erbij? Nu kan ik zeggen: juist dit groeps proces maakt deze “reis” zo krachtig. Je herkent jezelf in anderen en omdat iedereen volkomen open en eerlijk het proces doorloopt is het een hele veilige omgeving om levens situaties te simuleren . Met pijn in het hart neem je na 3 maanden afscheid van deze inmiddels zeer hechte groep, we zullen zeker contact blijven houden. Ik ben na dit Bewust Leven Traject een veel gelukkiger persoon geworden die zoveel mogelijk in het nu probeert te leven. Dank je wel lieve Petra en mede BLT-ers.

“Naar aanleiding van een 1 op 1 sessie met Petra heb ik mij opgegeven voor de training Bewust Zijn. Mijn uitgangspunt was dat je er nooit slechter van wordt en benieuwd was hoe dat werkt in een groep. Het was tenslotte maar 6 keer 2 uur dus moet te doen zijn. Ik had er geen flauw idee van dat het behoorlijk intens zou zijn en zeker niet iedere keer even leuk. Behoorlijk confronterend zelfs maar ik ben er absoluut rijker, wijzer en beter van geworden. Ik heb grote bewondering voor Petra, die op haar unieke manier alles in prima banen leidt en iedereen in de groep aan bod laat komen. Niets ontgaat haar, niemand ontsnapt aan zijn of haar beurt en ze is er voor iedereen die haar nodig heeft, ook via telefoon of app, en dat zorgt voor een fijne, geborgen sfeer. Ik vind het een absolute aanrader voor iedereen die aan zich zelf wil werken.”

“Door het groepstraject ‘Werken aan Bewustzijn’ te volgen, heb ik veel geleerd wat er binnen in mij afspeelt, maar ook hoe het bij anderen overkomt. Het heeft mij inzicht en kracht gegeven om weer op te staan en te luisteren naar mijn gevoel, zodat ik bij mezelf blijf!

De kracht van Petra tijdens deze sessies is haar omgevingssensitiviteit, zij voelt iedereen feilloos aan. Zij zorgt voor een veilige omgeving met als doel elkaars BewustZijn op respectvolle manier te vergroten. Het was 6 weken lang een mooie intensieve reis die zich blijft voortzetten… Het zaadje is geplant. Dank!”

“Ik heb de bewustzijnstraining gevolgd bij Petra. Vooraf vond ik het doodeng om dit in een groep aan te gaan. Maar… na de eerste bijeenkomst kwam er een energiestroom los! Door meditatie-oefeningen ben ik mij bewust geworden van mijn constante gedachtenstromen. Mildheid en acceptatie hiervan brengt mij veel. Je bewust worden van je automatische reactie leert je om hier anders meer om te gaan. Ik heb het groepsproces als een warm bad ervaren. De groep is mijn spiegel geweest en wat heb ik veel geleerd over mijzelf. De liefdevolle benadering van Petra en haar gave om jouw energie te voelen is bijzonder. Met haar directe benadering raakt ze iedere keer weer de juiste (gevoelige) snaar. Heel erg bedankt lieve Petra!”

“Ik ben bij Petra op de training geweest. Ik dacht oohhhh in een groep vertellen!!! Heb in de 6 keer dat ik daar geweest ben heel veel geleerd en ook kwam ik mezelf tegen. Petra wist op een bepaalde manier erachter te komen wat er aan de hand was. Ook gaf zij vele tips waar ik wat mee kon. De groep waar ik in zat was een bijzondere groep en een ieder had zijn eigen verhaal. Ik sta en LEEF in het NU en ben blij dat ik de stap heb gedaan en genomen. Petra je bent een geweldige vrouw, heel open en kundig, maar dat weet je wel.”

“Na al een tijdje (aantal jaren!) met mijzelf te ‘worstelen’ besloot ik toch om bij Petra een BewustZijn training te doen. De afgelopen jaren ben ik best wel bij andere mensen geweest om dingen te bespreken. Dat hielp even, maar voor langere tijd zakte ik toch weer terug. Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte in haar praktijk voelde dat zo fijn en prettig. De training was – vond ik – pittig, maar elke keer ging ik met een positief gevoel en zonder hoofdpijn van het denken naar buiten. Nog nooit heb ik mij bij iemand zo begrepen gevoeld. Petra zag precies wat ik voelde en benoemde dat wat ik niet kon op dat moment. Nu heb ik de training bijna afgerond. Sta zoveel bewuster in MIJN leven. Kan dingen veel beter overzien. Openheid, het laten stromen en worden gezien! Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals bedankt!” 

“Lieve Petra, het leven is een grote les en ik ben je dankbaar dat je mij daarvan bewust hebt gemaakt. Leren is groeien, in positieve en negatieve momenten.”