Bijeenkomst BewustZijn

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan zichzelf ZIJN. BewustZijn betekent dat ‘de overlever’ in ons plaats maakt voor de kwetsbare kracht in ons.

Tijdens de bijeenkomst hebben we het over onderwerpen die ertoe doen en die op dat moment actueel zijn in ons leven. Het programma ontstaat vanuit verbinding en openheid, we werken met wat zich op dat moment aandient.

Praktische informatie

De bijeenkomst duurt 2 uur en wordt gegeven in het gebouw van Voel je Wel aan de Vlietweg 14 in Leidschendam of op een andere locatie in de omgeving.

De investering bedraagt € 35,00 per persoon, inclusief BTW voor particulieren, en exclusief BTW wanneer je via je werkgever komt. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Mocht het financieel voor jou niet mogelijk zijn om een bijeenkomst BewustZijn te volgen, wil ik je vragen toch contact op te nemen. Samen kijken we wat voor jou mogelijk is.

In verband met het coronavirus werk ik volgens dit protocol conform de richtlijnen van de Beroepsorganisatie en het RIVM.

Wil je meer weten? Neem hier contact met me op voor meer informatie.

“Petra is een vrouw die je gevoelens goed aanvoelt. Snel de kern van de uitdaging doorheeft en met jou op zoek gaat naar het gebied waar je aandacht aan mag gaan schenken om verder te groeien. Bij dit alles is ze respectvol, liefdevol, begrijpend en geeft jou de regie in handen. Ze checkt je keuzes en laat bevestigingen aan jou over.”

“Petra heb ik leren kennen tijdens de workshop ‘In beweging op eigen kracht’ die zij gaf bij mijn bedrijf. Al tijdens binnenkomst weet ze een erg prettige en persoonlijke sfeer te creëren. Tijdens de workshop word je ook fysiek aan het werk gezet waardoor je sneller naar de kern gaat. Petra voelt en ziet van alle personen die aanwezig zijn heel snel waar groeimogelijkheden liggen. Door op een speelse wijze de deelnemers hints en feedback te geven kan je in een korte tijd tot hele mooie resultaten /ontwikkelpunten komen. Een aanrader voor iedereen en ieder team om jezelfkennis te vergroten en beter in je kracht te staan.”