Datum

jan 16 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 12:30

Gezellig SamenZijn

De kerstactie van vorig jaar was een mooi succes! Langs de deuren gaan creëerde spontane verbinding en contact. Heerlijk! Ook dit jaar wil ik graag weer raken en inspireren en vooral SamenZijn. Dit keer niet langs de deuren, maar door de deuren open te zetten bij Oker in Schipluiden.

Deze ochtend gaan we zeker even stilstaan bij hoe jij de huidige realiteit ervaart van regels en wetgeving. Zelf vind ik het soms best een uitdaging om de balans te behouden. Echter wil ik vooral genieten van SamenZijn en ons jaar beginnen met een lach op het gezicht!

Hoe?

Door voordracht uit eigen werk, meditatie, stilte, delen en vooral het licht in onszelf te ervaren. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Dus neem je partner, een vriend, vriendin, broer, zus, of iemand die dit SamenZijn goed kan gebruiken kosteloos mee. Zo doen we samen iets moois voor een ander.

Praktische informatie

De SamenZijn bijeenkomst vindt plaats op zondag 16 januari van 10:00 tot 12:30 uur bij Oker in Schipluiden. Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen zich vrij en veilig kan bewegen. De kosten voor deelname bedragen € 35,-. Dit bedrag contant betaald worden aan de deur. Je gast mag gratis naar binnen.

Ben jij geïnteresseerd? We ontvangen je aanmelding graag via het onderstaande contactformulier. Vermeld dan ook de naam en email adres van je gast. Dan zal hij of zij ook worden meegenomen in de mailing.

Ik zie je graag!
Groetjes Petra

{a3305ar46483}

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *